Karisma - Forkælelse i Nuuk

Karisma - Forkælelse i Nuuk

Verified Local
Skal du besøge eller bor du i Nuuk?
Elsker du også at blive forkælet? 
Har du mange bolde i luften i hverdagen, og har du brug for en pause indimellem, DIN pause?
Vil du have en sundere og pændere hud? 
Har du brug brug for en forfriskning?
Vidste du at bare en enkelt behandling kan gøre en stor forskel, både udvendig og indvendig?
 
Jeg er selv freelancer for 4 forskellige virksomheder, og har også min egen deltids virksomhed. Der er nok at lave, og mange ting som skal koordineres. Der kan være dage med ingenting at lave, mens andre dage er meget pressede. Derfor sørger jeg for at være god mod mig selv og oplade så tit som muligt.
 
Vi ved jo alle at når vi stresser og farer rundt eller har hovedet fyldt med tanker, så sætter det sig også i kroppen. F.eks. bekymringer i nakken, og en lille bekymringsrynke på panden måske. Det hele hænger jo sammen! Dermed er det vigtigt at tænke på dig selv, for at bedre at kunne være der for andre. 
 
Karisma - Forkælelse i Nuuk
Hudplejeklinik i Nuuk for skønhed og velvære, hvor man kan få voksbehandling, make-up, ordnet negle, vipper, samt en lang række massage. Både til mænd og kvinder. 
Samt sælges der forskellige produkter. 
 
Karisma - Forkælelse i Nuuk

Her er min søster, Belinda Berthelsen, ejeren af Karisma. Hun har lige fået nøglerne til de helt nye lokaler, som er midt i centrum, lige overfor Nuuk centret. 
 
Karisma - Forkælelse i Nuuk
 
Jeg bruger selv hendes produkter, og denne nye serie som ses ofrneden er fra Folle´d, og er de bedste produkter jeg har prøvet. Ja, lidt reklame er det vel, men det er ærlig reklame ;-) 
 
 
Se på følgende link hvad disse fantastiske produkter kan gøre:
https://youtu.be/lyShd02psec