UTV Gletsjer ekspedition | Ilulissat - Ilimanaq | Diskobugten

Turtype
Dagsture
Sæson
Juni - September
Varighed
8 dage
Sværhedsgrad
Hård
Startby
Ilulissat
Beskrivelse
Inkluderet
Brugbar information
Servicevilkår

Kom med på en action fyldt tur ind i vildmarken syd for Ilimanaq og ind mod Grønlands storartede indlandsis.

Vi mødes i Kussangajaannguaq 7, her finder du et samlingssted, hvor du vil møde din guide og medrejsende. Sammen vil i stige ombord på båden, der vil tage jer igennem den isfyldte vand - hvis du er heldig kan du muligvis spotte en hval på vejen. Vær opmærksom på, at sejlturen mellem Ilulissat og Ilimanaq ikke er inkluderet. Du kan vælge dette som et tilkøb, når du bestiller turen. Hvis du er i Ilulissat må du således bestille denne bådtransport.

Når i er ankommet til Ilimanaq vil du have tid til at vandre lidt rundt i området ved bygden. Hvor end du vender dig, vil du finde landskab der næsten tager pusten fra dig, med udsigten over det krystal blå hav med isbjerge, der stille flyder forbi.

Vi vil vende tilbage til båden for højdepunktet af turen. Destinationen er den sydlige side af Tasiusaq fjord, hvor du vil køre gennem det uberørte landskab på UTV ind mod gletsjeren. Tasiusaq fjord har altid været et populært sted for de mange mennesker der igennem tiden har boet i området, da det har været et godt sted at gå på jagt.

Før vi begiver os op på isen, er der en vejledning om sikkerhedsprocedurerne og du blive påklædt med det nødvendige udstyr. Med adrenalinen susende igennem kroppen vil du starte bestigningen. Ligesom polarforskere vil du udforske de dybe revner og klatre på den berømte indlandsis. Den kæmpe gletsjervæg byder velkommen dig med åbne arme. Når du er kommet op på gletsjeren vil du se det hvide landskab strække sig ud så langt øjet kan se, du vil kunne mærke natures kræft og storhed.

Det er muligt at booke overnatning på Ilimanaq Lodge - book her.

Hvis du allerede er indlogeret i Ilimanaq Lodge, kan du book retur rejsen med båd inde på siden med overnatningsmuligheder.

Snør dine vandresko og find din oplevelseslyst frem til dette adrenalinfyldte eventyr! Se tilgængeligheden og book din tur ved at trykke på 'Vælg dato' ovenover.

Aktiviteter

ATV & UTV

Bådtur

Gletscher Udsigt

Isbjerg Udsigt

Seværdigheder

Diskobugt

Ilimanaq

Indlandsisen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UTV Gletsjer ekspedition | Ilulissat – Ilimanaq | Diskobugten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

537 USD

Voksen (12+ år)
Børn (8 – 11 år)