Fisketur - Torsk | Nuuk

Turtype
Dagsture
Sæson
Maj - September
Varighed
3 timer
Sværhedsgrad
Let
Startby
Nuuk
Beskrivelse
Inkluderet
Brugbar information
Servicevilkår

Har du lyst til at prøve en aktivitet, der er meget populær blandt de lokale? Kom med på denne fisketur og prøv at fange din egen middag!

Da vi er lokale, kender vi fjordene omkring Nuuk lige så godt som vores egne bukselommer - vi ved lige hvor vi skal tage hen for at fange en god portion store grønlandske torsk. Vi sejler ud fra Nuuk, ud fra vejr og strømforholdene bestemmer vi siden, hvor vi tager hen for at finde det bedste fiskested til dig.

Fiskeri er en vigtig del af den grønlandske kultur, da fisk udgør en stor del af den traditionelle mad. I dag har mange folk deres egen båd, de tager ud at fiske for at forsørge deres familier og også bare for sjov. At fiske er en sjov aktivitet, du føler spændingen stige når noget bider på krogen samtidig med at det er afslappende, hvor du kan nyde den flotte natur og den friske luft. Fjordsystemet rundt om Nuuk er kæmpe stort og hvor end vi sejler hen, vil du være omgivet af den fantastiske, smukke natur.

Den grønlandske torsk kan blive stor og det kan blive meget spændende, når du begynder at føle, at noget bider på krogen til at du får den op i båden. Du må både være hurtig, men også forsigtig, så du ikke mister den igen. Hvis vi ikke fanger noget indenfor de første par minutter, så vil vi sejle til et andet sted for at prøve fiskelykken.

Tøv ikke - find din fiskelykke frem og kom med på tur. Se tilgængeligheden ved at trykke på 'Vælg en dag' og book din tur i dag.

Aktiviteter

Bådtur

Fiskeri

Seværdigheder

Nuuk Fjord

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fisketur – Torsk | Nuuk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Anmode om reservation