Privat Dybhavsfiskeri | Nuuk

Turtype
Dagsture
Sæson
All year
Varighed
3 timer
Sværhedsgrad
Let
Startby
Nuuk
Beskrivelse
Inkluderet
Brugbar information
Servicevilkår

Oplev glæden og oplevelsen ved at fange din egen aftensmad med denne dybhavsfiskeri tur. Oplev at fiske i det dybe hav og majestætisk floder eller fang krabber i søer i Nuuk's fjorde. Fjorderene er fyldt med forskellige arter fisk alt efter årstiden. I havet lever torsk, ørred og ammasætter (en lille fisk der bliver fanget med net). Lad den arktiske vind flyve mellem dine fingre, mens du lærer kunsten ved at fiske.

I dit og dine medrejsendes tilstedeværelse, vil pukkelhvalerne lege gemmeleg mellem bølgerne. I sommer sæsonen er der mange ammasætter, og sidst i sæsonen mange torsk og ørred. Nuuk Water Taxi stræber efter at udfylde dine ønsker, om det er at fiske med langline eller fiskestang i havet, fisk i store floder eller fang krabber i søer. Denne tur foregår på en båd "Ice Force One" - en Targa 25.1, lavet specielt til de grønlandske hav, som kan være fyldt med pakis. Båden er bygget til at modstå is og barske vejrforhold, som kan hænde.

Hold fast i din hue og medbring din fiskestang til denne dybhavsfiskeri oplevelse. Check booking tilgængeligheden ved at trykke på 'Vælg dato' ovenover.

Aktiviteter

Bådtur

Charterrede ture

Fiskeri

Seværdigheder

Nuuk Fjord

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Privat Dybhavsfiskeri | Nuuk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

959 USD