Indkvartering

I Grønland findes et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder. Udvalget af indkvartering variere meget afhængig af din ønskede destination. I større byer er der et udvalg, som dækker de fleste behov. Du kan finde billig camping arealer og vandrehjem, bed and breakfast, forskellige lejligheder, luksuriøs hotellejligheder eller 4 stjernede hoteller. I Grønland har vi ingen 5 stjernede hoteller, men nogle hoteller har 5 stjernede konferencefaciliteter.  

Mange hoteller er små, meget personligt prægede hoteller, særligt dem i de mindre byer, hvor befolkningsantallet kun er nogle få hundrede personer. Disse er som regel ikke egnet til større grupper. Hvis du ønsker at finde hoteller som er særligt egnede til grupper så kontakt os på info@guidetogreenland.com således vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning og pris. 

Landet er stort men befolkningsantallet lille, med en god vækst i turismen. Det giver en udfordring til indkvarteringerne vi kan tilbyde. Ikke destomindre bliver mellempris hotellerne hurtigt booket op og hvis du har en større gruppe af mennesker som er på vej til Grønland, vil det være en god ide at booke dit hotel op til et år i forvejen, særligt hvis du kommer i sommermånederne. Alternativt, være forberedt på at splitte din gruppe op eller bo i billigere og mere rustikke indkvarteringer eller dyrere men mere luksuriøse indkvarteringer. Særligt i Ilulissat er det svært at finde overnatningsfaciliteter jo tættere man nærme sig sommerperioden / ferieperioden så sørg for at bestil din rejse til den destination i god tid i forvejen. 

Brug søgefaciliteterne øverst for at "browse" igennem udvalget af komfortable og mindeværdige overnatninger i Grønland.